KALLE MORAEUS


Kalle kom i sällskap av delar med bandet Hej Kalle! - husbandet från TVs Kalle med mera. Dessutom medverkade countryartisten Alexzandra Wickman.


Kalle Moraeus medverkar i den populära gruppen Orsa Spelmän och är också känd genom programmen ”Körslaget” och "Så ska det låta". Dessutom har han varit julvärd i SVT och programledare på Grammisgalan. 


Vilken säsongsavslutning vi fick!19 juni och 31 juli

GREENFREAKS


Som första band att stå på Button Town Cafés utomhusscen gjorde dom succé! På publikens begäran bokade vi förstås en andra spelning.


Greenfreaks är ett Karlstadbaserat band som spelat tillsammans i flera år. De bjuder återigen besökarna på traditionell irländsk folkmusik och en härlig stämning.

29 juli

LENNIE NORMAN


”Lite kul skall vi väl ändå ha!”

Lennie Norman, en av dem stora veteranerna inom svensk stand up ger sin underhållande och skarpsynta syn på tillvaron.22 juli

DOTTER


Stjärnskottet Dotter har under det senaste året

skrivit succéhistoria. Hon kom på andra plats i

Melodifestivalen (2020) och undgick med en

ynka poäng att vinna med hitsingeln

”Bulletproof”. Låten är det mest streamade

bidraget av samtliga låtar från årets

Melodifestival - alla kategorier! Med över

15 miljoner streams har låten sålt både guld och

platina, precis som föregående årets hitsingeln

”Walk With Me” med sina snart 16 miljoner.


17 juli

Mats Ronander och Staffan Ernestam


På 80-talet inledde Ronander en framgångsrik karriär som artist i eget namn som fram till idag har resulterat i över tio soloalbum där det rykande färska albumet ”Malla Motel” släpptes för ett år sen.


Staffan Ernestam Staffan har under åren samarbetat med många artister i Sverige som Magnus Lindberg, Sven Ingvars och Lill-Babs.

15 juli

ALABAMA LOVESNAKESRockiga Alabama Lovesnakes, bildades i Karlstad 2006 och har under många år varit huvudnummer på Åmåls Bluesfestival. Numera är bandet invalda i International Blues Hall of Fame och de tre bandmedlemmarna hyllas ofta med ord som brillant.

 


10 juli


THOMAS DI LEVA


Di Leva är med 22 album och hundratals TV-framträdanden ständigt lika aktuell och alltid i rörelse. Efter över 30 års turnerande för fullsatta salonger och festivaler känns den en gång så "udda fågeln" nu som en sjävlklarhet i allas våra hjärtan. 7 juli 2021


CORNELIA

Eftertänksam elektronisk pop från Stockholmsbaserade Cornelia.

  


3 juli 2021


TALLMOE

Bandet som är från Karlstad, bildades för några år sedan och hämtar inspiration från den alternativa pop och rocken, främst från 80- och 90-talet.